Туристички информативни центар и сувенирница у Бајиној Башти осим што је најбоље оцењени српски инфо центар на највећем светском сајту за путовања (TripAdvisor) је и сувенирница са изузетном понудом сувенира и производа са мотивима дестинације Тара Дрина Бајина Башта.

Поред тога што кроз сувенирски програм предстваљамо туристичке потенцијале и културне и природне вредности општине Бајина Башта све ове године промовишемо и ћирилицу као национално писмо и изузетно значајан део српског идентитета. Сви натписи на производима у Туристичком инфо центру Бајина Башта су искључиво писани ћирилицом. У зависности од врсте производа и дизајна користимо и енглески језик уколико је то потребно.

Бајина Башта са поносом носи епитет престонице ћирилице тако да ми у оквиру наше сувенирнице дуги низ година имамо линије производа и велики број сувенира који су посвећени ћирилици и који кроз привлачна дизајнерска решења служе промоцији српског писма као и дестинације Тара Дрина Бајина Башта. У галерији испод можете видети неке од тих производа, а за прави утисак позивамо вас да посетите Туристички информативни центар и сувенирницу у Бајиној Башти сваким радним даном у времену од 8 до 21 час и викендом од 9 до 17 часова. За више информација позовите нас на 031/866903, контактирајте путем е-поште (info@taradrina.com; ticbajinabasta@gmail.com) или путем друштвених мрежа Фесјбук и Инстаграм.

Поделите ову вест са пријатељима